Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις … του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου



Συνεχίζει τις προκλήσεις – με τις δηλώσεις του – ο υπουργός Εθνικής Αμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όσοι μέχρι τώρα σιωπούν για την ουσία των δηλώσεών του , απλά γίνονται μέρος του προβλήματος , είναι συνυπεύθυνοι για τους νέους κινδύνους και τα επαπειλούμενα δεινά για τον ελληνικό λαό.

Συγκεκριμένα, ο Π.Καμμένος, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κρήτη, δίνει το στίγμα των σχεδίων της συγκυβέρνησης: «Νέα ΝΑΤΟική βάση στην Κάρπαθο , επέκταση της υπάρχουσας στη Σούδα».

Όλα – και γη και νερό και αέρας – στη διάθεση των ιμπεριαλιστών στο πλαίσιο και  της περιβόητης «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» για να εξαπολύσουν με μεγαλύτερη καταστρεπτική-δολοφονική ισχύ τους νέους πολέμους , τις νέες εκστρατείες για μοιρασιά των αγορών, των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των δρόμων μεταφοράς πετρελαίου – φυσικού αερίου κλπ.

Η συνεχιζόμενη πρόκληση από τον ΥΕΘΑ και τη συγκυβέρνηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Καμία ανοχή μπροστά στις κινήσεις βαθιάς και ενισχυμένης εμπλοκής της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Η απάντηση είναι ανάγκη να δοθεί με νέες ακόμα πιο μαζικές, καλά οργανωμένες και πλατιές λαϊκές αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις με σαφή καταδίκη στα σχέδια για νέες βάσεις , αναβάθμιση όλων των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και ενισχυμένη ελληνική συμμετοχή και παρουσία σε όλο το φάσμα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων από ΝΑΤΟ – ΗΠΑ –ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Να μην αφήσουμε σπιθαμή χώρου, έκθετη στην προπαγάνδα της συγκυβέρνησης για τα δήθεν οφέλη από τη συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες , στα  νέα πλήγματα κατά των λαών. Κανένα πρόσχημα να μη γίνει πιστευτό. Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι  είναι η συνέχεια της ίδιας πολιτικής, με άλλα μέσα. Ματώνουν τους λαούς για τα κέρδη των μονοπωλίων. 



ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ & ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΩΝ

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις