Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποίησε η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης  "ΜΑΗΣ 2015 – Μήνας Αντιϊμπεριαλιστικής Δράσης" με την συμμετοχή συλλόγων και φορέων της πόλης μας, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 60 χρόνων ζωής και δράσης της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη) και τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών στις 9 Μάη 1945.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 7 Μάη στις 7:οο μμ με την κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, και σύντομη ομιλία της Αθηνάς Λάτση αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και μέλους της τοπικής Γραμματείας ΕΕΔΥΕ.
Ακολούθησε  την Παρασκευή 15 Μάη συγκέντρωση στο άγαλμα της Ειρήνης και πορεία προς την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, με ομιλία του μέλους της Γραμματείας Φίλιππου Ρινταρή, απαγγελίες ποιημάτων του Μπέρτολτ Μπρεχτ από τις μαθήτριες Ελεάνα και Αθηνά Λάτση, σε επιμέλεια Αλέκας Χαϊδή  καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα με την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγγελος Σικελιανός" και με τους Θοδωρή Καρέλλα και Κώστα Σταυρόπουλο να παίζουν και να τραγουδούν, στη συνέχεια χόρεψε η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης.
Το Σάββατο 16 Μάη το απόγευμα στις 7:30 μμ με την επιμέλεια του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ηλιούπολης – Δάφνης – Υμηττού, πραγματοποιήθηκε η προβολή της ταινίας "Ιρλανδέζικος δρόμος", στην αίθουσα του "SPORTS CAFΕ", με χαιρετισμούς από τις προέδρους του Συλλόγου Γυναικών Μαριάννας Κερασιώτη και του Σωματείου Συνταξιούχων Άννας Τούντα.
Την Κυριακή 24 Μάη στις 11:οο πμ έγινε προβολή της παιδικής ταινίας του Ντίνου Δημόπουλου "Τα δελφινάκια του Αμβρακικού" με την επιμέλεια του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Μιχάλης Παπαμαύρος" και χαιρετισμό της προέδρου Αγαθής Χήρα.
Οι Εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 29 Μάη στις 7:οο μμ, στην αίθουσα του "Μουσείου Εθνικής Αντίστασης", με χαιρετισμό από την πρόεδρο της τοπικής Γραμματεία Καίτης Δημητριάδη και ομιλία από τον Υποναύαρχο Πολεμικού Ναυτικού ε.α. (μέλους ΚΕΘΑ) Γιάννη Ντουνιαδάκη με θέμα: "Καπιταλιστική Κρίση και Εθνικά Θέματα" και στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις και απαντήσεις από τους συμμετέχοντες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις