ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ & ΕΡΓΑΤΩΝ


Η Ελ­λη­νι­κή Επι­τρο­πή για τη Διε­θνή Ύφεση και Ει­ρή­νη (ΕΕΔΥΕ), απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους αγρότες των μπλόκων που δεν υποκύπτουν στις κυβερνητικές αποφάσεις που τους οδηγούν ακόμα ταχύτερα στον ολοκληρωτικό αφανισμό μέσα από τις αντιασφαλιστικές και φορομπηχτικές ρυθμίσεις.
Οι Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα, χωρίς ταλαντεύσεις, παίρνουμε ξεκάθαρα θέση στο πλευρό τους, αποδοκιμάζουμε τη διαιρετική κυβερνητική προπαγάνδα και τα ψεύδη με το γνωστό και από παλιότερα, «παιχνίδι» των αριθμών.
Οι αγώνες εργατιάς και αγροτιάς είναι δίκαιοι αγώνες απέναντι στην απάνθρωπη πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, που τσακίζει εργατικά – αγροτικά δικαιώματα για να υπηρετήσει τα ταξικά συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων στην οικονομία και στον αγροτικό τομέα.
Στα επόμενα αγωνιστικά βήματα, τόσο των αγροτικών μπλόκων, όσο και των εργατικών κινητοποιήσεων προς την πανελλαδική απεργία της 4ης Φλεβάρη και την κλιμάκωση των αγώνων, η ΕΕΔΥΕ, οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ πανελλαδικά, όλες οι δυνάμεις του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος , θα είμαστε παρόντες !

3 Φλεβάρη 2016
Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΔΥΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις