ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ



Η ΕΕΔΥΕ, που συμπλήρωσε φέτος 60 χρόνια ζωής και δράσης, εξήντα χρόνια αντιιμπεριαλιστικών φιλειρηνικών αγώνων, κράτησε και κρατά ψηλά τη σημαία της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους πρόσφυγες, στους ξεριζωμένους από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Στη δύσκολη κατάσταση, με τους χιλιάδες των προσφύγων που συρρέουν στην ΕΛΛΑΔΑ διωγμένοι από τα ιμπεριαλιστικά πυρά στις χώρες τους , γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη δράσης και συμμετοχής μας – με όλες τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ πανελλαδικά – στις πρωτοβουλίες στήριξης και διεθνιστικής αλληλεγγύης του ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που έχουν ήδη χειροπιαστά αποτελέσματα.

Η ΕΕΔΥΕ, οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ στην Αττική και όποιες άλλες περιοχές σημειώνεται παρουσία προσφύγων, προχωράμε σε κινητοποίηση δυνάμεων – σε συνεργασία με αγωνιστικά συνδικάτα και ΛΑΪΚΈΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του ΠΑΜΕ - με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης :  κουβέρτες, πλαστικά ποτήρια και μπολ, γάλα σε κονσέρβες, είδη φροντίδας μωρών (πάνες κλπ.) παιδικά παιχνίδια , είδη προσωπικής υγιεινής και διατροφής.  

Καλούμε τους εργαζόμενους , τους νέους , τους συνταξιούχους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ. Η προώθηση της υλικής βοήθειας  θα γίνεται σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ.  Για τις λεπτομέρειες της συμβολής και κάθε άλλο ζήτημα , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00) στα γραφεία της ΕΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 48 Αθήνα) , στα τηλέφωνα: 2103844853, 2103844854 και στις κατά τόπους ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ που λειτουργούν σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις