ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην Ανατολική Μεσόγειο

Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους κατοίκους της πόλης μας για τις ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή, απειλώντας τις χώρες που περιβάλλουν τη λεκάνη του Αρχιπελάγους και σαφώς και την Ελλάδα.
Αιτία, οι ανταγωνισμοί των Μεγάλων Ιμπεριαλιστικών Δυνάμεων, για την εκμετάλλευση του πλούσιου βυθού σε κοιτάσματα πετρελαίου, φυσικού αερίου κλπ
ΣΤΟΧΟΣ το κέρδος και η προτεραιότητα για γεωτρήσεις στην περιοχή.
Τέτοιες ενέργειες, νόμιμα μπορούν να υλοποιήσουν οι χώρες που δρουν μέσα στη δική τους ΑΟΖ (αποκλειστική οικονομική ζώνη) σύμφωνα με τη ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ για το ΔΙΚΑΙΟ της θάλασσας.
Δυστυχώς με άνομες συνεργασίες, οι ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑ – ΚΙΝΑ και ΙΣΡΑΗΛ, διεκδικούν και απαιτούν συμμετοχή στις έρευνες και συνεκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της περιοχής.
Υπενθυμίζεται ότι, το ΝΑΤΟ έχει τον επιχειρησιακό έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου, με τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της Ελλάδας να ευρίσκονται σε ‘‘Υψηλή Διαθεσιμότητα’’ στην υπηρεσία του.
 Μια σύγκρουση λοιπόν, που δεν θα μείνει αμέτοχη και η Τουρκία, μπορεί να επεκταθεί σε όλη τη περιοχή (Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Περσικό Κόλπο, Βαλκάνια και Ρωσία).
Τέτοιες εξελίξεις θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον των εργαζομένων, που η ζωή τους ήδη, έχει γίνει κόλαση από τα κυβερνητικά μέτρα. Λόγω του ‘‘χρέους’’ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
ΑΝΕΡΓΙΑ – ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ – επιπρόσθετα ΧΑΡΑΤΣΙΑ – ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ της ΥΓΕΙΑΣ – της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ κλπ.
Η Επιτροπή Ειρήνης της Ηλιούπολης, μέλος της ΕΕΔΥΕ καταδικάζει τα όσα συμβαίνουν σε βάρος του λαού μας, όπως και των λαών της γύρω περιοχής.
Κρίνει σκόπιμο την ενημέρωση σας με ανακοινώσεις και επίκαιρες εκδηλώσεις.
Παλεύει για την ανάπτυξη του φιλειρηνικού κινήματος με την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σας.
Έτσι πιο ενήμεροι, πιο αποφασιστικοί, θα κερδίζουμε μάχες για ένα Ειρηνικό Μέλλον στην πατρίδα μας και γενικότερα στον κόσμο.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΣΤΗΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Η Γραμματεία της
Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης

Δημοφιλείς αναρτήσεις